Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μία σχέση...

«Θέλω κάτι που να με ηρεμεί και να με αγριεύει. Θεωρώ ότι η σχέση πρέπει να είναι σαν τη θάλασσα, με τη φουρτούνα και τη γαλήνη. Να σε ταξιδεύει, να σε πάει κάπου, να σε φέρει, να κολυμπήσεις, να πνιγείς. Μια όμορφη σχέση είναι αυτή που νιώθεις ότι κάποιος σε αγαπάει, ότι κάποιος σε περιμένει να γυρίσεις σπίτι όπως εσύ αυτόν».
Μία σχέση όπου ζεις καθημερινά στιγμές,μοιράζεσαι αγωνίες,μυστικά, ευσεβείς πόθους αλλά και ιδέες, απόψεις,συναισθήματα.
Εν ολίγοις όλα αυτά που σε ενώνουν και σε χωρίζουν με τον άλλο.
Μια σχέση που σε γεμίζει σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον,που διανθιζει το παρόν σου και διαπερνάει την καθημερινότητα και τη ρουτίνα σου.
Δέν υπάρχουν εύκολες και ανώδυνες λύσεις δυστυχώς.Όλοι πληρώνουμε το ανάλογο τίμημα.
Μια σχέση αληθινή υπαρκτή  χειροπιαστή και όχι μία ψευδαίσθηση ελευθερίας και διεξόδου μέσω τρίτων επιλογών.
Μία σχέση στέρεη βασισμένη στην ειλικρίνεια και το σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του άλλου.
Μια σχέση που να αναδεικνύει τα θέλω και τα πιστεύω μου,ένα λιμάνι ενα καταφύγιο να με γαληνέψει απο τις φουρτούνες και τα αγριεμένα κύματα.
Ενα σύντροφο ζωής να μοιραστώ τη μοναξιά μου να απολαυσω ευτυχισμένες στιγμες να μοιραστώ ισομερώς βάρη και να αναλάβω ευθύνες σαν ωριμος ενήλικας.
Μια σχέση που θα με κάνει να πιστέψω στον εαυτό μου και τις δυνατότητες του.Μια υγιή και ρεαλιστική σχέση όχι να χτίζω παλάτια στην άμμο και να τρέφω φρούδες ελπίδες,Να πάρω ένα σχετικό ρίσκο όχι να υποθηκεύσω τη ζωη μου σαν διαμερισμα χωρίς να ξέρω τι μου  ξημερώνει.
Χωρίς να αποκοπώ από τις ρίζες μου,χωρίς να πουλήσω την ψυχή μου.
Μια σχέση......
 
Υ.Γ. Στάλμένο από έναν φίλο...
read more “Μία σχέση...”